Top

 1. Fysieke winkel in Utrecht
  Gratis verzenden boven 100 Euro
  voor 17:00 besteld, morgen in huis
  Meer dan 52 jaar de specialist
  Scherp geprijsd
  Deskundig advies opmaat
  Sinds 1965 in Utrecht
  Propvolle winkel met acc.
  Kosteloos gebruik klaar maken
  Op bruisende winkel locatie
  Meer camera beleving

  Canon EF 70-200mm f/2.8L USM + zonnekap
  [4960999213941]

  Prijs:  1,349.00
  Winkel: 3-4 Werkdagen

  Webshop: 3-4 Werkdagen
  Dit product is via ons extern magazijn, na bestelling in huisCanon EF 70-200mm f/2.8L USM

Het teleobjectief voor de professionele fotograaf.

De EF 70-200mm f/2.8 L USM is een professioneel telezoomobjectief met groot diafragma dat veel wordt gebruikt door wildlife- en sportfotografen, maar ook voor bruids- en portretfotografie.

 

Teleobjectief met de kwaliteit van een eersteklas objectief

Een van de beste teleobjectieven in de EF-serie, optisch vergelijkbaar met een eersteklas objectief. Vier UD-glaselementen voor correctie van kleurafwijkingen en meerdere zoomgroepen voor interne scherpstelling, met als resultaat een uitstekende beeldkwaliteit over het hele zoombereik. Compatibel met de Extender EF 1.4x en 2x.

 

Snel, constant maximaal diafragma

Dankzij het snelle, maximale diafragma van f/2.8, dat over het hele zoombereik constant blijft, is het mogelijk om ook bij weinig licht te fotograferen. Een dergelijk diafragma geeft ook volledige controle over de scherptediepte.

 

Kwaliteit uit de L-serie

De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

 

Ultrasone scherpstelling

Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

 

Super Spectra-coating

Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

 

Accessoires

Inclusief zonnekap en zachte draagtas.