Top

  Manfrotto 290 Xtra Tripod MT290XTA3

 1. Voorraad Winkel: In Bestelling
  Manfrotto 290 Xtra Tripod MT290XTA3 by Manfrotto
  Voorraad Online: In Bestelling
  Dit artikel komt normaal gezien automatisch weer op voorraad!


  Prijs:  119.00


  Fysieke winkel in Utrecht                     Scherp geprijsd
  Gratis verzenden boven 100 Euro       Meer dan 52 jaar de specialist
  voor 17:00 besteld, morgen in huis     Sinds 1965 in Utrecht
  Deskundig advies opmaat                    Propvolle winkel met acc.
  Kosteloos gebruik klaar maken           Op bruisende winkel locatie
  Meer camera beleving                           Toch de voordeligste

Manfrotto 290 Xtra Tripod MT290XTA3

Stabiliteit, robuustheid en flexibiliteit, dat kenmerkt de 290 Xtra. Deze aluminium tripod biedt vele mogelijkheden voor hobby fotografen en de prof-in-opleiding. Het 290 Xtra statief heeft drie secties die een minimale hoogte bieden van 42 centimeter. Volledig uitgerekt heeft deze tripod een lengte van 171,5 centimeter. Dankzij het aluminium materiaal en de speciale top casting is de 290Xtra een duurzaam statief.

Licht en stevig

Dankzij het lichte gewicht van 2,52 kilo en de handige bijgeleverde tas, neem je dit statief eenvoudig mee. Ook kun je de 290 Xtra kit belasten met maximaal 5 kilo aan cameragear. Een handige extra is de pootvergrendeling met spanning, waardoor je de tripod snel opzet, maar ook verzekerd bent dat alles stevig vergrendeld is en ook zo blijft.

Beenhoekposities

Het belangrijkste element van de Manfrotto 290 Xtra serie is de keuze uit vier beenhoekposities. Hierdoor maakt het niet uit of je ondergrond scheef of recht is. Ook zorgt de in hoogte verstelbare middenkolom voor extra flexibiliteit en kun je je camera nog hoger plaatsen. Doordat een van de poten voorzien is van een rubberen 'legwarmer' heeft het statief ook een comfortabele grip.