Top

 1. Fysieke winkel in Utrecht
  Gratis verzenden boven 100 Euro
  voor 17:00 besteld, morgen in huis
  Meer dan 52 jaar de specialist
  Scherp geprijsd
  Deskundig advies opmaat
  Sinds 1965 in Utrecht
  Propvolle winkel met acc.
  Kosteloos gebruik klaar maken
  Op bruisende winkel locatie
  Meer camera beleving

  Nikon AF-S 55-200mm f/4.0-5.6G VR II ED DX
  [018208200504]

  Prijs:  329.00
  Winkel: 3-4 Werkdagen

  Webshop: 3-4 Werkdagen
  Dit product is via ons extern magazijn, na bestelling in huisNikon AF-S 55-200mm f/4.0-5.6G VR II ED DX

 

DX-formaat teleobjectief dat met zijn geringe afmetingen een aanzienlijk voordeel biedt. Met een veelzijdig brandpuntsbereik van 55-200 mm en een ultracompact ontwerp is dit teleobjectief de perfecte metgezel voor kleinere DX-formaat D-SLR camera's.

Dit compacte, lichte en handzame objectief is uitstekend geschikt voor close-ups van verafgelegen onderwerpen, reisfoto's, opnamen tijdens sportieve uitjes en enthousiaste natuurfotografie. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat u comfortabel uit de hand kunt fotograferen en het intrekbaar objectiefmechanisme maakt dit objectief uitstekend draagbaar. De autofocus is snel, nauwkeurig en superstil en Nikon's vibratiereductiesysteem staat garant voor scherpe beelden.

 

Belangrijkste eigenschappen

Krachtig objectief met 3,6x zoom (kleinbeeldequivalent: 82,5-300 mm), speciaal ontworpen voor gebruik met digitale SLR-camera's van Nikon.

Beeldstabilisatiesysteem met vibratiereductie (VR) biedt meer flexibiliteit bij het maken van foto's uit de hand, waarbij u kunt fotograferen met sluitertijden die tot 3,0* stops langer zijn.

Nikon's exclusieve SWM (Silent Wave Motor) voor een snelle, nauwkeurige en superstille autofocus.

Elementen van ED-glas en asferische lenselementen beperken chromatische aberratie, astigmatisme en andere soorten vertekening tot het minimum, terwijl ze garant staan voor een hoge resolutie en een hoog contrast.