Top

 1. Fysieke winkel in Utrecht
  Gratis verzenden boven 100 Euro
  voor 17:00 besteld, morgen in huis
  Meer dan 52 jaar de specialist
  Scherp geprijsd
  Deskundig advies opmaat
  Sinds 1965 in Utrecht
  Propvolle winkel met acc.
  Kosteloos gebruik klaar maken
  Op bruisende winkel locatie
  Meer camera beleving

  Nikon AF-S 35mm f/1.8G ED FX
  [018208022151]

  Prijs:  548.00
  Winkel: 3-4 Werkdagen

  Webshop: 3-4 Werkdagen
  Dit product is via ons extern magazijn, na bestelling in huisNikon AF-S 35mm f/1.8G ED

 

Lichtsterk objectief in FX-formaat met een helder diafragma van f/1,8 en een klassieke brandpuntsafstand van 35 mm.

Door de ijzersterke combinatie van een klassieke brandpuntsafstand en een hoge diafragmasnelheid is dit veelzijdige en lichtgewicht objectief ideaal voor het maken van straatfoto's, portretten in de open lucht en weidse landschapsfoto's.

De brandpuntsafstand van 35 mm staat borg voor tijdloze, indrukwekkende beelden, terwijl het snelle maximale diafragma van f/1,8 zorgt voor een prachtig zachte bokeh en ook bij weinig licht heldere opnamen mogelijk maakt. Dit objectief, waarvan de optiek is afgestemd op het gebruik van hogeresolutiesensors, is opmerkelijk draagbaar van constructie en maakt het mogelijk de meest uiteenlopende taferelen in al hun kleurenpracht vast te leggen.

 

Belangrijkste eigenschappen

 

Snel en lichtsterk 35mm objectief in FX-formaat (52,5 mm bij gebruik met een Nikon DX-formaat spiegelreflexcamera). Dit objectief biedt een mild groothoekperspectief dat zich bij uitstek leent voor het maken van straatfoto's, portretten in de open lucht en landschapsfoto's.

Klassieke esthetiek: Hiermee maakt u prachtig tijdloze, indrukwekkende beelden. De brandpuntsafstand van 35 mm biedt als groot voordeel dat je er de achtergrond mee kunt vastleggen zonder dat dit ten koste gaat van de intieme relatie met het onderwerp.

Snel maximaal diafragma van f/1,8:Produceert een prachtig zachte bokeh, maakt een duidelijk onderscheid tussen onderwerp en achtergrond mogelijk, biedt snellere sluitertijden, is geschikt voor het maken van heldere opnamen bij weinig licht en beschikt over een lichtsterke zoeker.

Fantastische optische prestaties:Puntlichtbronnen worden met een minimum aan coma-aberratie weergegeven. De optische constructie bestaat uit één ED-glaselement en één asferisch lenselement. Dat levert kraakheldere beelden met een rijke kleurschakering op.

Beelden van hoge resolutie: Doordat dit objectief is ontworpen voor gebruik met moderne hogeresolutiesensors worden de beelden gekenmerkt door een beeldvullende lichtsterkte en een dito contrast. De resulterende foto's en HD-video's zijn daardoor van verbluffend goede kwaliteit.

Compact en licht: Dit objectief is aanzienlijk lichter en compacter dan zijn professionele broertje en is daardoor een stuk beter draagbaar.

SWM (Silent Wave Motor): Deze staat garant voor een stille en nauwkeurige autofocus.

Kortste scherpstelafstand: 0,25 m.

Twee scherpstelstanden: M/A (autofocus met handinstellingsprioriteit) en M (handmatige scherpstelling).