159.00€

Manfrotto MT190XPRO3 Professional Aluminium Tripod
[8024221623178]

Manfrotto MT190XPRO3 Professional Aluminium Tripod

 

De Manfrotto MT190XPRO3 Professional Aluminium Tripod 3 Section is een compact 3 secties aluminium statief met geavanceerde functies en een uitstekende bouwkwaliteit.

Unieke 90 graden center kolom
Het belangrijkste kenmerk van de MT190XPRO3 is het 90 graden center kolom mechanisme waardoor de kolom zowel verticaal als horizontaal te gebruiken is. Dit biedt een heel scala aan nieuwe gebruiksmogelijkheden voor foto- en videografie. Het horizontale kolom mechanisme is ondergebracht in de bovenkant van het statief om het zo compact mogelijk te maken. En schuift uit wanneer u het nodig heeft. Het schakelen tussen verticale en horizontale positie vereist geen demontage en kan zelfs met de camera bevestigd uitgevoerd worden.

Snel in hoogte aan te passen dankzij het Quick Power Lock systeem
De statiefpoten zijn snel en gemakkelijk in hoogte aan te passen met de Quick Power Lock hefbomen die elke sectie vergrendelen en ontgrendelen. Dankzij het speciale ontwerp van de hefbomen kunt u de poten met één hand in lengte aanpassen. Het QPL systeem biedt een steviger vergrendeling waardoor het statief stabieler en stijver is dan statieven met een traditioneel hefboom ontwerp. Met de intuïtieve en ergonomische beenhoek vergrendeling kunt elke poot individueel en stevig instellen op één van de vooraf ingestelde hoeken. 

Handige functionaliteit
De MT190XPRO3 heeft een waterpas in de bovenkant van de center kolom waardoor u uw camera precies kunt instellen. De waterpas draait vrij rond de center kolom, zodat u deze op een positie kunt draaien waar u geen last heeft van de bevestigde camera of andere accessoires die het zicht belemmeren. Een andere handige functionaliteit is de Easy Link Connector waarop u een extension arm of bracket aan kunt sluiten zodat u accessoires zoals een LED-lamp, flitser, reflector kunt gebruiken. Dit maakt van de MT190XPRO3 een praktische mobiele studio.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Deel artikel
Delen op Facebook