99.95€

Canon BG-E7 Batterygrip (merk Opteka) OP=OP
[509911350238]

HC-7D Pro battery grip - voor EOS 7D DSLR

De degelijk  Opteka 7D Pro battery grip is een hoogwaardige en professionele batterijgrip die bedoeld is voor gebruik met de Canon EOS 7D. Deze verticale handgreep is een prima alternatief voor de originele Canon Multigrip BG-E7 battery grip. Je bevestigt de handgreep onder je camera voor extra accucapaciteit en verticale bediening. Er passen twee Canon LP-E6 of Hähnel HL-E6 / HLX-E6 Li-Ion accu's in, of 6 AA-batterijen.

Battery grip met bedieningscomfort

Omdat de Opteka 7D Pro verticale handgreep is voorzien van een ontspanknop en een bedieningswiel, ligt je Canon EOS 7D ook bij verticale opnamen perfect comfortabel in de hand. Dat is zeer prettig als je wat langere objectieven gebruikt. Een aan/uit-knop en diverse functieknoppen voor de AF en de belichtingsregeling verhogen daarbij het bedieningscomfort. Een interessante extra functie van de 7D Pro battery grip is de meegeleverde infrarood afstandsbediening waarmee de camera op afstand ontspannen kan worden via de battery grip.

Battery grip met Li-Ion camera-accu's

In het batterijcompartiment van deze battery grip passen maximaal twee Canon LP-E6 of Hähnel HL-E6 / HLX-E6 Li-Ion camera-accu's. Het gebruik van de batterijgrip verdubbelt dus de stroomcapaciteit. Ideaal als je filmt met je Canon EOS 7D of bij gebruik van live-view. Ook kunnen 6 AA alkaline of oplaadbare Ni-MH batterijen gebruikt worden in de HC-7D Pro. De ingebouwde Power Management functie van deze batterij grip reguleert het stroomverbruik voor maximale efficiency. Het systeem detecteert ook automatisch of er accu's of AA batterijen gebruikt worden. De battery grip wordt standaard geleverd inclusief AA-batterijhouder.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook