17.90€

SanDisk Ultra Dual USB Drive 16GB USB 3.0 - micro USB
[619659143480]

SanDisk Ultra Dual USB Drive 16GB USB 3.0 - micro USB

Maak geheugen vrij voor meer herinneringen

Draag uw bestanden snel en eenvoudig over tussen Android™-smartphones en -tablets met OTG-ondersteuning en pc's en Mac-computers. De SanDisk Ultra dubbele USB-drive 3.0 maakt het eenvoudig en snel om ruimte vrij te maken voor foto's, video's, muziek en meer.

Flashdrive voor uw Android-apparaten met OTG-ondersteuning

Dit is de flashdrive die u altijd al wilde hebben. De drive die het delen van bestanden van uw Android-smartphone of tablet met OTG-ondersteuning naar uw pc of Mac-computer of andere Android-apparaten snel en eenvoudig maakt. Uw telefoon is nu altijd gereed, klaar om meer foto's en video's te maken of om onderweg meer muziek toe te voegen.

Dubbele connectors verbinden telefoons, tablets en computers

Met een micro-USB-connector aan de ene kant en een USB 3.0 connector aan de andere kant, kunt u met deze slanke, handige flashdrive eenvoudig content verplaatsen tussen alle apparaten die u hebt, van uw Android smartphone of tablet met OTG-ondersteuning, tot uw laptop, uw pc of Mac-computer. De USB-connector beschikt over USB 3.0-ondersteuning en is achterwaarts compatibel met USB 2.0 poorten.

Supersnelle overdrachtsnelheden van drive naar computer

Draag zonder wachten bestanden over van uw flashdrive naar de USB 3.0-poort van uw computer met tot 150MB/s. Dergelijke snelheden maken het mogelijk om hele films, audioboeken of muziekbibliotheken binnen enkele seconden te verplaatsen. En dat maakt van uw Android-smartphone het ultieme apparaat voor entertainment onderweg en uw favoriete camera.

BESCHIKBARE CAPACITEITEN VAN 16 GB TOT 256 GB

De SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 biedt 16, 32, 64, 128 of 256 GB opslagruimte en biedt u meer dan voldoende capaciteit voor grote bibliotheken met digitale foto's of muziek en meer dan genoeg ruimte om uw oudere video's van je telefoon af te halen, zodat u ruimte hebt om vast te leggen wat er op dit moment in uw leven gebeurt.

SanDisk Memory Zone-app beheert bestanden

Download de SanDisk Memory Zone-app uit de Google Play™-winkel en gebruik deze om beschikbare geheugenruimte in de gaten te houden en bestanden op efficiënte wijze te beheren, ordenen en op te slaan op uw Android smartphone.

Automatische detectie bij aansluiting

Deze "plug and play" flashdrive wordt automatisch gevonden wanneer u hem aansluit op een Android-smartphone of tablet met OTG-ondersteuning.

Compatibiliteit en garantie

De SanDisk Ultra Dual USB-drive 3.0 is compatibel met de meeste Android™-apparaten. Raadpleeg het compatibiliteitsoverzicht voor de ondersteunde smartphones en tablets.

De SanDisk Ultra dubbele USB-drive 3.0 is compatibel en werkt direct met pc en Mac-computers met Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 en Mac OS 10.6+; geen stuurprogramma's noodzakelijk. Voor dit product geldt een beperkte garantie van vijf jaar.

  • Capaciteit: 16 GB
  • Leessnelheid: tot 130 MB/s
  • Interface: USB 3.0/micro-USB
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook