149.00€

Falcon Eyes Strobe Flitser Set SG-100BK met Accupack
[871812705126]

Falcon Eyes Strobe Flitser Set SG-100BK met Accupack

 

De Falcon Eyes SG-100BK heeft de karakteristieke kenmerken van studio en camera flitsers. De SG-100 Strobe Flitser is te gebruiken als camera flitser, maar dankzij het compacte formaat ook ook als een zeer makkelijk verplaatsbare studio flitser. De Strobe Flitser wordt geplaatst op de camera hot shoe en krijgt stroom vanuit de batterypack. Deze wordt gevoed door de twee meegeleverde NP-F960F Li-Ion accu's (Sony compatible). Door de meegeleverde voet kan de flitser stand-alone op bijvoorbeeld een tafel gezet worden. Daarnaast heeft de voet 1/4" schroefdraad zodat het ook op een camerastatief of lampstatief geplaatst kan worden.

De flitser heeft een ingebouwde 10W LED instellamp, een in- en uitschakelbare slave sensor en een ready-pieper. Het vermogen is traploos handmatig instelbaar van 1/16 tot vol vermogen. De kop kan 330° gedraaid worden.

De Strobe Flitser is voorzien van een ingebouwde adapter voor alle Camera Flitser accessoires uit de SGA serie, zoals een diffuus bal, reflector, honingraat enzovoortsDeze accessoires zijn terug te vinden bij de optionele accessoires. Deze artikelen zorgen ervoor dat u er klaar voor bent om uw mini studio mee te nemen naar buiten. De meegeleverde kunstlederen/cordura draagtas is voorzien van compartimenten en een instelbare draagriem.

Deze flitser past op alle camera's, behalve Sony/Minolta. Hiervoor heeft u een HS-25Sa hotshoe adapter nodig (zie optionele accessoires). Omdat het een redelijk omvangrijk apparaat is, adviseren we voor heavy-duty gebruik een camerabeugel om de flitsschoen van uw camera niet te zwaar te belasten.

De flitser kan ca. 1000x flitsen op vol vemogen met een volle accu.

Levering:

  • SG-100 Strobe flitser
  • MV-AD1 accuhouder
  • 2x NP-F960F Li-Ion Accu
  • Acculader
  • Draagtas
  • Voet met statiefaansluiting
  • Honingraat
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Deel artikel
Delen op Facebook