34.95€

Joby Action Grip & Pole Black/Red
[817024013516]

Modulaire Joby Action Grip & Pole

De Joby Action Grip & Pole wegen samen slechts 200 gram en omdat het systeem modulair is opgebouwd kun je de losse onderdelen gemakkelijk meenemen. Je schroeft iedere GoPro Hero camera direct aan de Joby Action Grip & Pole vast op de stevige, 180° kantelbare statiefkop. Met de grote bevestigingsschroef zet je hem vervolgens muurvast. Dankzij de schildersschroefdraad aan zowel de bovenkant als de onderkant van de Pole is het mogelijk om meerdere sticks aan elkaar te bevestigen voor een nog grotere afstand tussen jou en je action cam. Dat geeft hele interessante perspectieven! En om te voorkomen dat de Action Grip & Pole met je kostbare GoPro camera per ongeluk uit je handen valt, heeft Joby een praktische, verstelbare polslus aangebracht.

Hoogwaardig kunststof en metaal

De Joby Action Grip & Pole maakt onderdeel uit van de Joby Action Series en is opgebouwd uit hoogwaardig kunststof en metaal. Het gebruikte plastic is Japans medisch ABS-plastic en oersterk. De Action Grip & Pole is een typisch Joby-ontwerp, want dankzij de modulaire opbouw kun je er niet alleen een GoPro Hero op kwijt, maar ook een willekeurige andere action cam of compactcamera. De kop heeft namelijk een 1/4-inch statiefschroef. Optioneel kun je een Joby Top Part aanschaffen om bijvoorbeeld een Sony, Contour of Garmin action cam te monteren en last but not least is de polsriem los te schroeven van de grip waardoor je de Action Grip op een optionele selfie stick of extension arm kunt zetten.

Handige ministatieven

Joby is bekend van de ontzettend handige Gorillapod ministatieven, die dankzij dertig flexibele, met rubber beklede en draaibare gewrichten in de pootjes overal aan bevestigd kunnen worden. De Joby Action Grip & Pole is net zo handig en doordacht, zaken waar Joby om bekend staat. Een ideale oplossing voor iedereen die onderweg zijn actioncam wil gebruiken. Voor alle Joby producten is een fabrieksgarantie van twee jaar geldig.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook