Panasonic Lumix DMC-FZ1000 Zwart

Panasonic  Lumix DMC-FZ1000 Zwart by Panasonic

Voorraad status: Op voorraad
voor 5 uur besteld vaak morgen in huis

Prijs: 597.00€
Fysieke winkel in Utrecht
Gratis verzenden boven 100 Euro
voor 17:00 besteld, morgen in huis
Deskundig advies opmaat
Kosteloos gebruik klaar maken
Scherp geprijsd

Panasonic Lumix DMC-FZ1000 Zwart

 

 

Eersteklas foto's en video's dankzij de nieuwe grote 1-inch MOS-sensor en de nieuwe heldere LEICA DC-lens, met 16x optische zoom. De adembenemende video's in uitzonderlijke 4K-resolutie zijn bijzonder gedetailleerd.

De ultieme hybride bridge camera
Als je op zoek bent naar een compromisloze vervanging van de DSLR-kit, bekijk dan eens de LUMIX FZ1000. Uitgerust met een grote 1-inch sensor en een nieuwe, heldere LEICA-lens met 16x optische zoom, haalt het toestel alles dichterbij met een eersteklas beeldkwaliteit. Kies voor fotograferen of video's opnemen in de scherpe 4k-resolutie om de wereld om je heen vast te leggen in al zijn natuurlijke schoonheid.

Superieure lenskwaliteit
De nieuwe LEICA DC VARIO-ELMARIT-lens is speciaal ontwikkeld voor de FZ1000. De F2.8-4.0 helderheid maakt zelfs telelensfoto's haarscherp en voorziet in een beeldhoek die zich uitstrekt van 25 mm groothoek tot 16x optische zoom. De geavanceerde optische technologie van Panasonic biedt tevens scherpstelling en een prachtig scherptediepteverloop. Deze enkele lens breidt jouw fotografeermogelijkheden aanzienlijk uit.

Hoogwaardige 4K en Full HD Video
Ervaar `s werelds eerste 4K video-opnamen met de FZ1000. Geniet van levensechte beelden met hoge resolutie met een soepele en zijdezachte beweging (QFHD 4K: 3840 x 2160, 25 bps in MP4) Schakel voor nog meer mogelijkheden in de modus Creative Video over naar handbediening en neem met 100 bps enorm vertraagde Full HD video's op.

Supersnelle respons
Zorg dat je er klaar voor bent als de volgende, plotselinge kans voor een mooie foto zich aandoet. De toevoeging van de nieuwe DFD-technologie (Depth From Defocus) aan de conventionele AF-lichtsnelheid heeft geleid tot een nog grotere precisie en snelheid van ca. 0,09 sec. Met een snelle opstarttijd van 0,66 sec. en 12 bps burst shooting in volledige resolutie, verander je deze unieke momenten in herinneringen die je nooit zal vergeten.

F2.8-4.0 25-400 mm LEICA DC-lens
De recent ontwikkelde LEICA DC VARIO-ELMARIT-lens kenmerkt zich door 5 asferische glazen lenzen, die hun bestaan te danken hebben aan de unieke asferische lensvormingstechnologie van Panasonic. In combinatie met de grote 1-inch MOS-sensor krijgen jouw foto's een ondiepe scherptediepte met een indrukwekkend scherptediepteverloop met onzichtbare randlijnen.

Grote 20.1 megapixel MOS-sensor van 1 inch
Dankzij de nieuwe MOS-sensor van 1 inch maakt de FZ1000 scherpe en heldere beelden met een minimum aan ruis, zelfs als er foto's worden genomen volgens ISO12800. De grote sensor verwerkt een zeer grote hoeveelheid licht waardoor er opnamen gemaakt kunnen worden met een indrukwekkend scherptediepteverloop.

VENUS ENGINE - Geavanceerde beeldprocessor
De onlangs ontwikkelde Venus Engine kenmerkt zich door meerdere ruisverminderingssystemen zoals Multi Process NR, Random Filter en Aperture Filter om een hoogwaardige kleurreproductie en beeldkwaliteit te bereiken met een natuurlijke beeldweergave. De zeer gevoelige MOS-sensor en de Venus Engine zorgen samen voor een schitterende beeldkwaliteit die de traditionele beperkingen van digitale compacte camera's ver overschrijdt.

Macro-opnamen
Met de nieuwe FZ1000 kan je prachtige macro-opnamen maken met een minimale scherpstellingsafstand van 3 cm. Kom er zo dicht mogelijk bij en geef de spectaculaire details weer van bloeiende bloemen, kleurrijke insecten en unieke stenen langs rivierbeddingen.

4K video-opname en 8 megapixel stilstaande beelden
Naast het ongelooflijk gedetailleerde 4K video-opnamevermogen (QFHD 4K: 3840x2160, 25 bps in MP4) introduceert de nieuwe FZ1000 ook een nieuwe manier van foto's maken. Door een stilstaand beeld gelijk aan 3840x2160 8 megapixel uit de 4K videofilm te knippen, kan je dat ene bijzondere moment vastleggen waar je bij de fotografie van stilstaande beelden altijd net iets te laat voor was.

Stereo zoommicrofoon
Video-opnames met de FZ1000 hebben tevens een hoogwaardig en zeer realistisch Dolby / Digital stereogeluid. De stereo zoommicrofoon heeft een systeem dat het zoomgeluid onderdrukt en de Auto Wind Cut-functie zorgt ervoor dat het geluid van de wind op de achtergrond grotendeels wordt weggefilterd. Met de DMW-MS2 Stereo/Shotgun-microfoon, kan je de geluidsopname aanpassen aan de foto's of video's.

Met 5 snelheden voor elektronisch in- en uitzoomen
Tijdens video-opnames kan je de 16x optische zoom ook gebruiken. De geavanceerde FZ1000-functie biedt een instelbare zoomfunctie met vijf elektronische zoomsnelheden van langzaam tot snel, geschikt voor elke foto of opname.

Optische beeldstabilisatie met kantelcorrectie
Met de ingebouwde HYBRID O.I.S.+ met 5-puntscorrectie kan je met een hand scherpe video's opnemen. Het detecteert en compenseert de 5 camerabewegingen  horizontaal, verticaal, rotatie-as, verticale rotatie en horizontale rotatie. De Level Shot-functie van de FZ1000 detecteert de horizontale lijn van het beeld en behoudt deze, zelfs als je de camera kantelt.

Supersnelle video in Full HD
Met de nieuwe FZ1000 kan je supersnelle video's opnemen met 100 bps in Full HD-kwaliteit en ze zelfs zeer vertraagd afspelen - 4 keer langzamer dan de originele opname.


Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Volg ons op