549.00€

Sony DT 18-135mm F3.5-5.6 BULK new
[4905524863680]

 

Sony SAL 18-135mm F/3.5-5.6  DT  new

 

 

De SAL18135, uitgerust met directe handmatige scherpstelling, bestrijkt de veelgebruikte brandpuntsafstanden in het bereik van 18 tot 135 mm, zodat deze lens perfect geschikt is voor fotografie op reis en op straat.

 

Nooit meer ruis

Combineer de lens met een camera van Sony met SteadyShot™ INSIDE voor scherpe, ruisvrije resultaten bij opnamen zonder statief, zelfs als u inzoomt.

 

Zachte vervaging

In plaats van het gangbare veelhoekige diafragma heeft deze lens een rond 7-bladig diafragma voor een meer natuurlijke vervaging (bokeh).

 

Verfijnde optische prestaties

Asferische lenselementen minimaliseren vervorming terwijl glazen ED (extra lage verstrooiing)-elementen een superieur contrast en een buitengewone resolutie en kleurbetrouwbaarheid geven.

 

Snel automatisch scherpstellen

De Smooth Autofocus Motor (SAM) is geïntegreerd in de lens en is veel soepeler en geruislozer dan conventionele, gekoppelde AF-aandrijfsystemen.

 

Directe handmatige scherpstelling

U kunt snel overgaan van automatische scherpstelling naar handmatige scherpstelling door op de lens eenvoudigweg aan de ring voor handmatig scherpstellen te draaien, zodat u uw creatieve controle over uw opnamen kunt vergroten.

 

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook