139.00€

Canon EF-S 18-55mm F3.5-5.6 IS STM bulk new
[4960999819631]

Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM  bulk  new

Het ideale standaardobjectief voor beginners die willen kennismaken met DSLR-fotografie en -video

Een betaalbaar standaardzoomobjectief geschikt voor verschillende onderwerpen. Geniet van vloeiend en bijna geruisloos scherpstellen tijdens filmopnamen met STM-technologie en Movie Servo AF. Een vier-stops Image Stabilizer vermindert bewegingsonscherpte.

 

Een ideale eerste stap in de wereld van DSLR-fotografie

Fotografeer verschillende onderwerpen, van landschappen en portretten tot actiebeelden, met een veelzijdig 18-55 mm zoombereik. De lichte constructie maakt het objectief ideaal voor dagelijks gebruik.

 

Verbeterde beeldscherpte met vier-stops Image Stabilizer

Optical Image Stabilizer vermindert bewegingsonscherpte en maakt fotografie uit de hand en bij weinig licht zonder flitser mogelijk. Je kunt sluitertijden gebruiken tot wel vier stops langer dan normaal, zonder dat er bewegingsonscherpte optreedt.

 

Soepele, stille scherpstelling bij het maken van movies

Dankzij STM-technologie kan je vloeiend en bijna geruisloos scherpstellen voor optimale geluidskwaliteit en soepele en accurate aanpassingen maken tijdens filmopnamen.

 

Ontworpen voor geweldige fotografie

Volg kleine objecten dankzij de kortste scherpstelafstand van 0,25 m. Een niet-roterend element aan de voorkant vereenvoudigt het gebruik van filters en dankzij een handmatige scherpstelring kan je op ieder moment handmatig scherpstellen.

 

Geweldige beeldkwaliteit, ongeacht het onderwerp

Een Super Spectra-coating vermindert overstraling en verbetert scherpte en een diafragma met zeven lamellen zorgt voor een vloeiende en natuurlijke weergave van onscherpe gebieden.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook