349.00€

Sigma TC-1401 Teleconverter Nikon. Bulk
[0085126879556]

Sigma TC-1401 Teleconverter Nikon  Bulk

 

Deze Sigma teleconverter is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe SGV-productlijn objectieven. Hiermee wordt het bereik 1.4x verlengd. De teleconverter beschikt over SLD (Special Low Dispersion) glas elementen die zorgen voor uitstekende correctie van aberratie. De keuze voor het de hoogwaardige SLD glas elementen is uitzonderlijk voor een accessoire, maar Sigma kiest voor de beste kwaliteit om de SGV standaarden te realiseren.

Met deze nieuwe teleconverter is Auto Focus mogelijk tot F8, indien dit door de camera wordt ondersteund (zie handleiding van uw camera).

 

Geoptimaliseerd voor Nikon F-mount lenzen, zal de TC-1401 1.4x Teleconverter van Sigma een verhoging bieden van de brandpuntafstand met ongeveer 1.4 keer. Dit model biedt volledige communicatie tussen de lens en de camera en zorgt ervoor dat de autofocus blijft werken tot een diafragma van f/8. De teleconverter heeft ook een Special Low Dispersion element voor het verminderen van de verschijning van chromatische aberraties en het behoud van de kwaliteit. Bovendien is de TC-1401 zowel stof als spatwaterdicht voor extra bescherming. Wanneer de 1.4x conversie is gemonteerd, resulteert dit in een lichtverlies van ongeveer een stop.

 

 

  • Vergroting: 1.4x
  • Lichtverlies: 1 stop
  • Elementen: 7
  • Groepen: 5
  • Afmetingen: 69,8x25mm
  • Gewicht: 190g
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook