299.00€

Panasonic Lumix DMC-TZ80 Zwart
[5025232837441]

Panasonic LUMIX DMC-TZ80 Zwart

30x Zoom zakformaat reiscamera

De nieuwe LUMIX TZ80 glijdt gemakkelijk in je zak tijdens het reizen.� En ondanks zijn kleine formaat, heeft de TZ80 een heleboel aantrekkelijke functies te bieden voor reizigers, van een onmisbare ultra zoom tot de nieuwste 4K video en foto technologie van Panasonic.� Het brengt alle details in beeld, van complexe landschappen tot verre objecten en spontane opnames. Leg je reisherinneringen vast voordat ze aan je voorbij gaan, en bewaar ze zoals jij dat wilt.

�

Hoge beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht

Met de 18,1-megapixel High Sensitivity MOS-sensor en Venus Engine (dezelfde engine als in de LUMIX's high-end systeemcamera's), kun je prachtige foto's maken, zelfs in slecht verlichte omgevingen.

Dankzij het RAW-formaat kun je meer details vastleggen. De originele kleur- en lichtinformatie die door de sensor wordt geregistreerd, wordt na een minimale verwerkingstijd in de beeldgegevens opgeslagen. Daardoor kun je de hoogwaardige beelden direct bewerken, met verbluffende resultaten.

�

Maak nu een foto en stel later het focuspunt in

Stel je voor dat je precies kunt beslissen wat je wilt scherpstellen, zelfs nadat je de foto genomen hebt. De Post Focus functie op de LUMIX TZ80 geeft je de mogelijkheid om dat te doen. Leg de sc�ne vast, bekijk het beeld en raak een deel van de foto aan dat je scherp wilt stellen. Het is eenvoudig, handig en allemaal beschikbaar op de LUMIX TZ80.

�

Mis nooit meer het perfecte moment met 4K photo

Dankzij de 4K technologie in de TZ80, kun je met de 4K Photo functie een korte video maken in 30 fps en daarna het beste fotomoment selecteren. Fotograferen, selecteren en opslaan. Mis nooit meer het perfecte moment met de 4K Photo functie op de LUMIX TZ80.

�

4K video. Het avontuur in levendige details

De verbazingwekkende 4K Video technologie maakt het mogelijk om je reis op te nemen in tot wel 4 keer de kwaliteit van Full HD. Meer spanning, meer detail en nog meer herinneringen om op terug te kijken.�

Gebruik bij het opnemen van video's in 4K een kaart die is geclassificeerd als UHS Speed Class 3.

�

Light Compensation

De Light Composition functie maakt het mogelijke om creatieve nachtcomposities te maken door heldere pixels apart op te slaan en meerdere beelden met elkaar te laten overlappen. Zo kun je eenvoudig en snel ongekende beelden maken met nog meer expressie en emotie, van bijvoorbeelden vuurwerk of nachtlandschappen.

�

4K live cropping

De 4K Live Cropping functie maakt het mogelijk om mooie stabiele panning en zoom opnames te maken terwijl de camera op een vaste positie blijft.

Door de opname in 4K direct te converteren naar Full HD, is het mogelijk om vanuit een vaste positie mooie stabiele panning opnames te maken, vooral ideaal bij nachtopnames.

Tevens is het mogelijk om geleidelijk en stabiel in te laten zoomen op een onderwerp zonder dat de zoom knop bedient wordt, doordat het kader zich naar het onderwerp verplaatst, zelfs als deze zich niet in het midden van het beeld begeeft.

�

Met de Live View Finder zie je alles

Soms maakt fel zonlicht zelfs de helderste camera schermen moeilijk om te zien.� De LUMIX TZ80 is voorzien van een Live View Finder die automatisch aangaat als je de camera naar je oog brengt, zodat je alle details ziet en de perfecte opname kan maken.

De lensring biedt bovendien comfortabele controle.� Naast het geven van een eenvoudige, handmatige controle van het diafragma, sluitertijd, zoom en focus, kan hij aangepast worden aan je favoriete instellingen.

�

Hoge-snelheidsautofocus met DFD technologie

De Depth From Defocus (DFD) Auto Focus (AF) technologie van Panasonic berekent direct de afstand tussen de objecten in het kader en drijft de focus van de lens in een snelle, continue beweging aan.� Dit systeem zorgt voor snellere AF-snelheden tot wel 0,1 seconden en een snelheid voor burst-opnamen met AFC van 5 fps.� Het verhoogt tevens de stabiliteit van continu scherpstellen bij het opnemen van video.

�

Scherpstellen bij slechte lichtsomstandigheden � AF voor donkere omstandigheden

Met de Low Light Auto Focus kun je nauwkeuriger richten op het onderwerp in situaties met weinig licht, zoals maanlicht, ook zonder AF hulplamp. Verder bevat de LUMIX TZ80 nu Starlight AF zodat je een ster aan de nachtelijke hemel kunt fotograferen met auto-focus door een nauwkeurige berekening van de contrastwaarde in een kleinere AF-zone.

�

Correctie over 5 assen / kantelcorrectie

De Hybrid O.I.S. (Optical Image Stabiliser) + met 5-assige correctie* maakt het mogelijk om met ��n hand scherpe video's op te nemen.� Het detecteert en compenseert de 5 camerabewegingen � horizontaal, verticaal, rotatie-as, verticale rotatie en horizontale rotatie.

De Level Shot-functie* detecteert de horizontale lijn van het beeld en behoudt deze, zelfs als je de camera kantelt. Het zorgt voor stabiele video zelfs bij onder een grote hoek filmen zonder te kijken.

HYBRID O.I.S.+ en Level Shot-functie werkt niet bij 4K video opnames.


Klanten die dit artikel kochten, kochten ook
Panasonic Lumix DMC-TZ100 Zwart
Panasonic Lumix DMC-TZ100 Zwart
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook