99.00€

Caruba Portable Fotostudio LED 40x40x40cm.
[8718485009082]

Caruba Portable Fotostudio LED 40x40x40cm.

Caruba Photocube LED zijn voorzien daglicht LED verlichting waarmee eenvoudig professionele productfoto's te maken zijn. De Caruba LED Photocube geeft een geweldige hoeveelheid licht om snel en eenvoudig productfoto's te maken.

Met de Caruba Portable Photocube met LED-licht kunt u op zeer eenvoudige wijze professionele productfoto's maken met een camera of smartphone! Het is een uitvouwbare, draagbare fotostudio die ruim genoeg is om er zeer uiteenlopende producten in te plaatsen. De energiezuidige LED-lampjes in het deksel van de Photocube schijnen helder en constant, zodat de Portable Photocube ook 's nachts te gebruiken is.

De stevige fotokubus is in een handomdraai opgezet: u vouwt hem uit en drukt de met klittenband uitgeruste randen tegen elkaar aan. Dat is alles! U kunt ervoor kiezen een bijgeleverd achtergrond doek (wit, zwart, grijs of perzik) of het diffuus doek toe te voegen, voor een extra professioneel effect. Doordat de Caruba Photocube opgevouwen kan worden tot een draagtas met handvat, kan deze gemakkelijk vervoerd worden.

De lichttent is uitgerust met twee openingen; aan de voorkant en bovenop. Beide openingen kunnen volledig afgesloten worden; de opening aan de voorkant kan ook voor de helft gesloten worden. De binnenzijde van de lichttent is bekleed met zilver, reflecterend materiaal, vergelijkbaar met een softbox. Hierdoor wordt het licht in de fotokubus gelijkmatig verspreid en wordt uw onderwerp regelmatig belicht, zonder hinderlijke schaduwen.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Deel artikel
Delen op Facebook