44.90€

Benro System GoCoupler 2 - GSC290
[6931747353361]

Benro System GoCoupler 2 - GSC290

Benro System GoCoupler GSC290

De GoCoupler is een accessoire dat het mogelijk maakt om andere producten aan een middenkolom te bevestigen. Denk aan een tweede camera, een ander accessoire uit de System Go-serie of een willekeurig product met een 3/8-inch schroefdraad. Koppelen is het toverwoord.
De GoCoupler is leverbaar in twee varianten. De GoCoupler GSC200 wordt over een middenkolom geschoven waarna er een tweede camera, laptop of ander accessoire op gebruikt kan worden. De GSC290 maakt het mogelijk om een andere middenkolom (of bijvoorbeeld een monopod) aan de kopse kant van de middenkolom te bevestigen.
Samen met de flexibele middenkolom bieden deze GoCouplers een oneindig aantal mogelijkheden. Fotografeer met twee camera's tegelijk. Zet een camera, een flitser en een laptop tegelijk op één statief. Gebruik een extra monopod om een horizontale middenkolom extra steun te geven. Reflectiescherm, flitser met paraplu, bracket, Swivel, iPad-klem, smartphone-klem, Magic Arm of SuperClamp, als het een schroefdraad heeft, kan het bevestigd worden. En er is geen beperking tot het gebruiken van één ding tegelijkertijd!

Dit product is geschikt voor GoPlus-statieven uit de 2-serie.
 
Productcode GSC290
Materiaal Aluminium
Sluiting Draai
Gewicht 0,11 kg
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Deel artikel
Delen op Facebook