B&W 007 MRC 49 ES

B&W 007 MRC 49 ES by B&W

Voorraad status: In bestelling

Prijs: 36.90€
Fysieke winkel in Utrecht
Gratis verzenden boven 100 Euro
voor 17:00 besteld, morgen in huis
Deskundig advies opmaat
Kosteloos gebruik klaar maken
Scherp geprijsd

B+W 007 MRC 49 ES

 

Dit filter voldoet aan de wens van vele fotografen van bescherming van het objectief zonder een effect toe te voegen aan de foto. De functie van het 007 Clear filter is bescherming van de lens tegen vocht, zand etc. Het extreem heldere glas met hoge lichttransmissie heeft MRC-coating.

MRC
MRC (Multi-Resistant Coating) van B+W is niet alleen een buitengewoon effectieve meerlaagse coating. Het is tevens harder dan glas, zodat deze het filter beschermt tegen krassen (bijvoorbeeld bij het schoonmaken van het filter) en is water- en vuilafstotend waardoor het functioneert als onderhoud voor het filter.

B+W Nano Filter
B+W is sinds 1947 toonaangevend op het gebied van filters voor fotografische toepassingen. De camerafilters worden nog altijd volledig in Duitsland geproduceerd en behoren tot de optische topklasse. Een camerafilter van betere kwaliteit bestaat bijna niet!

Marktleider in camerafilters
De kwaliteit van de filter wordt gewaarborgd door een zeer strenge controle gedurende het gehele productieproces. Dit heeft B+W marktleider gemaakt op het gebeid van camerafilters. De filters zijn verkrijgbaar in diverse soorten als het 010 UV-filter, het 007 MRC-beschermingsfilter, het ND-grijs en -grijsverloopfilter, het circulair polarisatiefilter, het UV-IR sper-filter, de (vergrotings) voorzetlenzen en kleurenfilters.

De premium- en professional-lijn
B+W maakt onderscheid tussen de premium-lijn en professional-lijn. De premium-lijn wordt gekenmerkt door een zeer dunne XS-Pro Digital-vatting en een MRC nano-coating. De professional-lijn bestaat meestal uit camerafilters met een iets dikkere F-Pro vatting en is verkrijgbaar met een enkelvoudige of MRC-coating. In alle gevallen zijn de camerafilters met veel passie en precisie gemaakt in de fabriek van Schneider Optische Werke in Bad kreuznach, Duitsland.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Volg ons op