Op/Tech E-Z Comfort Strap Black

Op/Tech E-Z Comfort Strap Black by OpTech

Voorraad status: Op voorraad
voor 5 uur besteld vaak morgen in huis

Prijs: 22.90€
Fysieke winkel in Utrecht
Gratis verzenden boven 100 Euro
voor 17:00 besteld, morgen in huis
Deskundig advies opmaat
Kosteloos gebruik klaar maken
Scherp geprijsd

Op/Tech E-Z Comfort Strap Camera Riem

De Op/Tech E-Z Comfort Strap is een "no-nonsense" neopreen cameradraagriem die geschikt is voor camera's en verrekijkers tot 3,1 kilo. Het neopreen schouderstuk is aan de geweven nylon draagriem bevestigd met een hoogwaardig en oersterk leren koppelstuk. Het neopreen van de camerariem is rekbaar, wat ervoor zorgt dat de druk op je nek of schouder verlicht wordt. Daardoor lijkt het gewicht van je apparatuur 50% minder te zijn bij gebruik van een Op/Tech draagriem. Wel zo comfortabel onderweg!

Camerariem met slank ontwerp

De Op/Tech E-Z Comfort Strap is zeer slank vormgegeven. Het schouderstuk is slechts 3,3 centimeter breed en daardoor neemt de riem in een fototas nauwelijks ruimte in. De camerariem is volledig verstelbaar en heeft een variabele lengte van 56 tot 119cm. Je bevestigt de E-Z Comfort Strap direct aan je camera met behulp van de 9,5mm brede nylon riemlussen. Het gebruik van geweven nylon en neopreen maakt de draagriem zeer sterk en duurzaam. Bovendien is neopreen wasbaar dus je hoeft je nooit druk te maken over vuil!

Draagriemen met functionaliteit en kwaliteit

Bij de E-Z Comfort Strap ligt de nadruk net als bij alle andere Op/Tech draagriemen op functionaliteit en kwaliteit. Geen fratsen maar terug naar de basis voor de grootst mogelijke  doeltreffendheid. Op/Tech producten hebben een levenslange garantie tegen materiaal- en productiefouten omdat Op/Tech vindt dat mensen moeten kunnen vertrouwen op een bedrijf en zijn producten. Nog steeds wordt daarom meer dan 90 % van de producten in de eigen fabriek in Belgrade, Montana, gemaakt. Wie een Op/Tech camerariem aanschaft weet dus dat hij echte kwaliteit in handen krijgt voor langdurig gebruiksplezier.

Op/Tech USA is een familiebedrijf

Op/Tech USA is een in 1982 opgericht familiebedrijf. Toen besloot Bill Heckerman dat er een betere manier moest zijn om objectieven te beschermen dan de standaard lensdop. Hij ontwikkelde de Fast Cap, die nog steeds in productie is. Kort daarna volgde de Fashion Strap, de eerste keer dat neopreen voor iets anders gebruikt werd dan voor een duikpak. Deze camerariem baarde daardoor nogal wat opzien. Heckerman bleef buiten de gebaande paden denken en door de jaren heen is het productaanbod sterk uitgebreid.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Volg ons op