Top

 1. Fysieke winkel in Utrecht
  Gratis verzenden boven 100 Euro
  voor 17:00 besteld, morgen in huis
  Meer dan 52 jaar de specialist
  Scherp geprijsd
  Deskundig advies opmaat
  Sinds 1965 in Utrecht
  Propvolle winkel met acc.
  Kosteloos gebruik klaar maken
  Op bruisende winkel locatie
  Meer camera beleving

  Sirui KTV 204 aluminium statief + kop E20
  [6952060002231]

  Prijs:  199.00
  Winkel: 3-4 Werkdagen

  Webshop: 3-4 Werkdagen
  Dit product is via ons extern magazijn, na bestelling in huisSirui KTV 204 aluminium statief + kop E20

 

Sirui

 

Verre reizen, dichtbije details. Snelle sporten, donkere krochten. Wie houdt van fotografie zoekt zijn grenzen op. De grenzen van wat je durft en de grenzen van wat je kunt. Een goed statief is een onmisbare compaan in jouw ontdekkingstocht.

Met een statief fotografeer je anders en meestal beter. Dat komt omdat je moet nadenken over je standpunt, over je opnamehoek en over het exacte moment. Als je je als fotograaf hebt verankerd met een statief, ben je meer een observator dan een betrokkene en neem je scherper waar in alle dimensies van het ruimte en tijd continuüm. Probeer het eens.

Van een ultra-lichte en compacte UltraLight, uiterst fijn uitgevoerd met slimme details, tot de robuuste broadcast videostatieven met hun vloeiend bewegende videokoppen, Sirui's statieven zijn het toonbeeld van goed ontwerp en perfecte productie. Sirui onderscheidt 7 statieffamilies, eigenlijk 8, want in de Reporterreeks zijn zowel statieven voor fotografie als voor filmen te vinden. Binnen de series zijn de statieven zoveel mogelijk afgestemd op het beoogde gebruik. Zo is een traveller vooral gemaakt voor reizen, dat merkt men aan het lage gewicht en de slanke bouw. Een Reporter is daarentegen bedoeld voor het zware werk en dat merkt men aan dikke buizen en robuuste scharnieren.