79.00€

Canon BG-E7 Batterygrip (merk Opteka) OP=OP
[509911350238]

Opteka battery grip - voor EOS 7D DSLR

De degelijk  Opteka battery grip is een hoogwaardige en professionele batterijgrip die bedoeld is voor gebruik met de Canon EOS 7D. Deze verticale handgreep is een prima alternatief voor de originele Canon Multigrip BG-E7 battery grip. Je bevestigt de handgreep onder je camera voor extra accucapaciteit en verticale bediening. Er passen twee Canon LP-E6 accu's in, of 6 AA-batterijen.

Battery grip met bedieningscomfort

Omdat de Opteka verticale handgreep is voorzien van een ontspanknop en een bedieningswiel, ligt je Canon EOS 7D ook bij verticale opnamen perfect comfortabel in de hand. Dat is zeer prettig als je wat langere objectieven gebruikt. Een aan/uit-knop en diverse functieknoppen voor de AF en de belichtingsregeling verhogen daarbij het bedieningscomfort.

Battery grip met Li-Ion camera-accu's

In het batterijcompartiment van deze battery grip passen maximaal twee Canon LP-E6 accu's. Het gebruik van de batterijgrip verdubbelt dus de stroomcapaciteit. Ideaal als je filmt met je Canon EOS 7D of bij gebruik van live-view. Ook kunnen 6 AA alkaline of oplaadbare Ni-MH batterijen gebruikt worden.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook