79.00€

Canon BG-E8 Batterygrip (merk Hahnel) OP=OP
[509911340235]

Hähnel HC-700D Pro battery grip voor Canon 700D

De praktische en hoogwaardige Hähnel HC-700D Pro battery grip is een degelijke professionele batterijgrip die ontwikkeld is voor gebruik met de compacte Canon EOS 700D. Deze losse verticale handgreep is een uitstekend alternatief voor de originele Canon Multigrip BG-E8 verticale handgreep. Je bevestigt hem onder de camera voor extra accucapaciteit en een comfortabel verticale bediening. Er passen twee Canon LP-E8 of Hähnel HL-E8 Li-Ion accu's in, of 6 AA-batterijen.

Battery grip met ontspanknop

Omdat de Hähnel HC-700D Pro verticale handgreep is voorzien van een ontspanknop en een bedieningswiel ligt je Canon EOS 700D ook bij verticale opnamen perfect comfortabel in de hand. Dat is uiteraard heel prettig bij gebruik van teleobjectieven. Een aan/uit-knop en diverse functieknoppen voor de AF en de belichtingsregeling verhogen dit bedieningscomfort in hoge mate. Een extra functie van de Hähnel HC-700D Pro battery grip is de meegeleverde infrarood afstandsbediening waarmee de camera op afstand ontspannen kan worden via de battery grip.

Extra capaciteit met battery grip

Er is ruimte voor maximaal twee Canon LP-E8 of Hähnel HL-E8 Li-Ion camera-accu's in de battery grip. Het gebruik van deze batterijgrip verdubbelt dus de stroomcapaciteit. Dat is ideaal bij gebruik van live-view of tijdens het filmen met je Canon EOS 700D. Ook kun je 6 AA alkaline of oplaadbare Ni-MH batterijen gebruiken in de HC-700D Pro. De battery grip wordt geleverd inclusief AA-batterijhouder. De ingebouwde Power Management functie van deze batterij grip reguleert het stroomverbruik voor maximale efficiency. Het systeem detecteert ook automatisch of er accu's of AA batterijen gebruikt worden.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf en videofilmer. Daarom is het noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. Maar Hähnel levert niet alleen camera-accu's en batterijen; ook laadstations, afstandsbedieningen en triggers maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma. En hoogwaardige vervangende battery grips, die vaak net even meer bieden dan een originele battery grip. Hähnel levert bovendien battery grips voor camera's waarvoor de fabrikant die zelf niet levert.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook