79.00€

Nikon Battery Pack MB-D12 (merk Hahnel) OP=OP
[509911300232]

Hähnel HN-D800 battery grip - voor Nikon D800 / D800E / D810

De Hähnel HN-D800 Infrapro battery grip is een hoogwaardige en degelijke professionele batterijgrip die ontwikkeld is voor gebruik met de Nikon D800, de Nikon D800E en de Nikon D810. Deze losse verticale handgreep is een alternatief voor de originele Nikon MB-D12 battery grip. Je bevestigt hem onder je camera voor extra accucapaciteit en verticale bediening. Er past een Nikon EN-EL15 of Hähnel HL-EL15 / HLX-EL15 Li-Ion camera-accu in, of een setje AA-batterijen.

Energie uit een battery grip

Omdat energie de eerste levensbehoefte is van een fotograaf of videofilmer, is het noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Maar Hähnel levert niet alleen camera-accu's en batterijen; ook laadstations en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma. En die hoogwaardige vervangende battery grips bieden vaak net even meer dan een originele battery grip. Hähnel levert bovendien battery grips voor camera's waarvoor de fabrikant die zelf niet levert. Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop.

Battery grip met ontspanknop

De Hähnel HN-D800 verticale handgreep is voorzien van een ontspanknop en instelwielen zodat je Nikon D800, D800E of D810 ook bij verticale opnamen perfect comfortabel in de hand ligt. Dat is zeer prettig bij gebruik van wat langere objectieven. Een aan/uit-knop en de joystick voor de AF en menuregeling verhogen het bedieningscomfort. Een handige extra functie van de Hähnel HN-D800 battery grip is de meegeleverde infrarood afstandsbediening waarmee je de camera op afstand kunt ontspannen via de battery grip.

Extra Li-Ion camera-accu's voor de battery grip

In de battery grip is ruimte voor een Nikon EN-EL15 of Hähnel HL-EL15 / HLX-EL15 Li-Ion camera-accu. Omdat de accu in de camera gewoon kan blijven zitten, verdubbelt het gebruik van deze batterijgrip dus de stroomcapaciteit. Ideaal bij live-view of filmen met je

Nikon D800, D800E of D810. Het is ook mogelijk om AA alkaline of oplaadbare Ni-MH batterijen te gebruiken in de HN-D800. De battery grip wordt namelijk geleverd inclusief AA-batterijhouder. De ingebouwde Power Management functie van deze batterij grip reguleert het stroomverbruik voor maximale efficiency. Het systeem detecteert ook automatisch of er accu's of AA batterijen gebruikt worden.

 

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook