89.00€

Nikon Battery Pack MB-D14 (merk Hahnel) OP=OP
[5099113002419]

HN-D600 battery grip - voor Nikon D600 / D610

De degelijke Hähnel HN-D600 Infrapro battery grip is een hoogwaardige en degelijke professionele batterijgrip die ontwikkeld is voor gebruik met de Nikon D600 en de Nikon D610. Deze losse verticale handgreep is een alternatief voor de originele Nikon MB-D14 battery grip. Je schroeft hem onder je camera voor extra accucapaciteit en verticale bediening. Er past een Nikon EN-EL15 of Hähnel HL-EL15 / HLX-EL15 Li-Ion camera-accu in, of een setje AA-batterijen.

Battery grip met ontspanknop

De Hähnel HN-D600 Infrapro battery grip is voorzien van een ontspanknop en instelwielen zodat je Nikon D600 of D610 ook bij verticale opnamen perfect in de hand ligt. Dat is zeer comfortabel bij gebruik van wat langere objectieven. Een aan/uit-knop en diverse functieknoppen voor de AF en belichtingsregeling verhogen het bedieningscomfort. Een handig extraatje van de Hähnel HN-D600 battery grip is de meegeleverde infrarood afstandsbediening waarmee je de camera op afstand kunt ontspannen via de battery grip.

Extra Li-Ion camera-accu's voor de battery grip

In de battery grip is plaats voor een Nikon EN-EL15 of Hähnel HL-EL15 / HLX-EL15 Li-Ion camera-accu. Omdat de standaard accu in de camera gewoon kan blijven zitten, verdubbelt het gebruik van deze batterijgrip de stroomcapaciteit. Ideaal voor live-view of filmen met je Nikon D600 of D610. Het is ook mogelijk om AA alkaline of oplaadbare Ni-MH batterijen te gebruiken in de HN-D600, want de battery grip wordt geleverd inclusief AA-batterijhouder. De ingebouwde Power Management functie van deze batterij grip reguleert het stroomverbruik voor maximale efficiency. Het systeem detecteert ook automatisch of er accu's of AA batterijen gebruikt worden.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf en videofilmer. Daarom is het noodzakelijk om goede camera-accu's en batterijen te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop. Maar Hähnel levert niet alleen camera-accu's en batterijen; ook laadstations, afstandsbedieningen en triggers maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma. En hoogwaardige vervangende battery grips, die vaak net even meer bieden dan een originele battery grip. Hähnel levert bovendien battery grips voor camera's waarvoor de fabrikant die zelf niet levert.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook