69.00€

Canon BG-E8 Batterygrip (merk Opteka) OP=OP
[813789011903]

Opteka battery grip voor Canon 700D

De praktische en hoogwaardige battery grip is een degelijke professionele batterijgrip die ontwikkeld is voor gebruik met de compacte Canon EOS 700D. Deze losse verticale handgreep is een uitstekend alternatief voor de originele Canon Multigrip BG-E8 verticale handgreep. Je bevestigt hem onder de camera voor extra accucapaciteit en een comfortabel verticale bediening. Er passen twee Canon LP-E8 accu's in, of 6 AA-batterijen.

Battery grip met ontspanknop

Omdat de verticale handgreep is voorzien van een ontspanknop en een bedieningswiel ligt je Canon EOS 700D ook bij verticale opnamen perfect comfortabel in de hand. Dat is uiteraard heel prettig bij gebruik van teleobjectieven. Een aan/uit-knop en diverse functieknoppen voor de AF en de belichtingsregeling verhogen dit bedieningscomfort in hoge mate.

Extra capaciteit met battery grip

Er is ruimte voor maximaal twee Canon LP-E8 accu's in de battery grip. Het gebruik van deze batterijgrip verdubbelt dus de stroomcapaciteit. Dat is ideaal bij gebruik van live-view of tijdens het filmen met je Canon EOS 700D. Ook kun je 6 AA alkaline of oplaadbare Ni-MH batterijen gebruiken in de grip. De battery grip wordt geleverd inclusief AA-batterijhouder.

Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook