489.00€

Canon EOS 2000D + 18-55 IS
[4549292111859]

Canon EOS 2000D + 18-55 IS
 
 
Canon's 24,1 Megapixel EOS 2000D is de ideale eerste DSLR waarmee je intuïtief verhalen kunt vertellen die je niet voor mogelijk had gehouden, via prachtige foto's en Full HD-video's van bioscoopkwaliteit vol details en kleur en met prachtige achtergrondvervaging.
 
Fotografeer de hele nacht door
 
Maak gemakkelijk gedenkwaardige, sfeervolle foto's in de nacht - precies zoals jij je het herinnert - met Canon's nieuwste 24,1 Megapixel-sensor met APS-C-formaat. Deze biedt een tot 19x groter oppervlak dan veel smartphones1 en een groot ISO-gevoeligheidsbereik van ISO 100-6400 (uitbreidbaar tot ISO 12800) voor geweldige opnamen bij moeilijk licht.
 
Leg het moment met vertrouwen vast
 
Je kunt spontane momenten met vertrouwen vastleggen dankzij snelle automatische scherpstelling en opnemen in volledige resolutie bij een snelheid van 3 beelden per seconde. Maak eenvoudig composities en kadreer je foto's met behulp van de optische zoeker. Je ziet het resultaat meteen op het gebruikersvriendelijke 7,5 cm (3,0 inch) LCD-scherm.
 
Opnamen op afstand gemakkelijk delen
 
Het onderweg delen van je creativiteit op sociale media en het maken van back-ups in de cloud met Irista is een fluitje van een cent met Wi-Fi* en NFC** voor koppelen met één tik en de Canon Camera Connect-app. Verzend je foto's in een handomdraai naar een compatibele smartphone of tablet, of bedien je camera op afstand met je smartphone voor de beste selfies en unieke foto's vanuit ongebruikelijke invalshoeken.
 
Geniet van moeiteloze creativiteit
 
Laat je creativiteit de vrije loop dankzij de modus Creative auto voor een directe weergave op het scherm zodat je de opname kunt controleren en eenvoudige instructies voor creatieve instellingen. Of je kunt gewoon 'mikken & klikken' voor de beste resultaten met Scene Intelligent Auto. Met Creatieve filters als Speelgoedcamera en Miniature geef je je foto's snel en gemakkelijk een andere uitstraling of unieke afwerking.
 
Ontdek de kracht van DSLR
 
Is de wereld van DSLR nieuw voor jou? Gebruik bij de EOS 2000D de geïntegreerde uitleg om eenvoudig instructies te volgen voor het gebruik van de camera of download de gratis Photo Companion-app (voor Android en iOS) van Canon voor uitgebreide tips en trucs op het gebied van DSLR-fotografie. Als je er klaar voor bent, kun je kiezen voor gedeeltelijke of volledige handmatige bediening en je creatieve opnameopties eenvoudig uitbreiden met Canon's uitgebreide assortiment verwisselbare lenzen, Speedlites en accessoires.
 
Maak prachtige foto's en video's met achtergrondvervaging 
 
Onderweg snel verbinding maken, opnamen maken en delen
 
Breng je creativiteit tot uitdrukking aan de hand van eenvoudige instructies
 
Ontdek de kracht van DSLR en verwisselbare lenzen
 
Maak snel en met vaste hand opnamen onder moeilijke omstandigheden
 

 

 
Fabrikanten
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Deel artikel
Delen op Facebook